Bli med i vår kundeklubb, og 10% på hele ditt første kjøp!

  • GRATIS FRAKT VED CLICK&COLLECT (Frakt fra 59 NOK)
  • 30 DAGERS FRI RETURRETT
  • KUNDESERVICE TEL.: 8150 3914

ALLE JUMPSUITS

7 produkter
b.fair
-50%
Frosty Green
b.young
Jumpsuit
449,97 NOK899,95 NOK
b.fair
Smoke Blue Mix
b.young
Jumpsuit
599,95 NOK 
b.fair
Black
b.young
Jumpsuit
599,95 NOK 
-50%
Seagrass
b.young
Jumpsuit
349,97 NOK699,95 NOK
b.fair
-50%
Cement Mix
b.young
Jumpsuit
299,97 NOK599,95 NOK
-60%
BLACK COMBI 5
b.young
BYIsole jumpsuit
159,98 NOK399,95 NOK
-60%
CORNSILK COMBI 3
b.young
Jumpsuit
159,98 NOK399,95 NOK

Formel, festlig eller fin – variér dit look igen og igen med et jumpsuit

Jumpsuit til damer i alle former for designs, farver og mønstre er utrolig in i disse år. I løbet af ganske kort tid er der derfor kommet rigtig mange forskellige produkter at vælge mellem inden for denne kategori af mode. 


Det står i stor kontrast til valgmulighederne for bare få år siden. Her var smækbukser til damer nærmest det eneste, som fandtes inden for buksedragter. I dag er udvalget meget større, og der er kommet mere fokus på det feminine og formelle look.


Hos b.young laver vi buksedragter, som passer til enhver stil og enhver lejlighed. Buksedragterne er perfekte til den unge, kreative kvinde med hang til farver og print. Men de er også ideelle til den hardcore business-kvinde, som gerne vil tages seriøst og se godt ud på samme tid. 


Lette jumpsuits til sommeren eller rejsen

De korte buksedragter fra b.young tilbyder det perfekte mix mellem luftige shorts og en fin sommerbluse. Samtidig sikrer de smukke prints og friske farver et stilfuldt look, uden at du behøver gøre særlig meget for det. Derfor er de ideelle til en varm sommerdag. De er også perfekte til at have med i kufferten på rejsen. 

Når det bliver køligere om aftenen, kan du også nemt kaste en let cardigan over dit jumpsuit. På den måde kan du bruge den hele dagen. Hos b.young har vi et stort udvalg af cardigans i både korte og lange designs. 

Sådan rocker du et jumpsuit på arbejdspladsen

Men jumpsuits til damer er bestemt ikke kun til hjemme- eller feriebrug. Rigtig mange kvinder er begyndt at rocke buksedragterne på deres arbejde. Med et jumpsuit fra b.young kan du komme med på bølgen.

For eksempel kan du dyrke et mere simpelt og klassisk look med en lang buksedragt i mørke farver og enkle mønstre. På den måde kan du signalere modenhed og autoritet uden at gå på kompromis med din personlige stil. 

På arbejdspladsen kan du vælge at dresse din buksedragt lidt op. Det kan du for eksempel gøre med en lækker blazer, som både giver dit look kant og holder dig varm. 

Én buksedragt – mange muligheder 

Du kan altså variere dit look rigtig meget ved at skifte mellem de forskellige typer af jumpsuits, som du finder her på siden. Men har du tænkt over, at ét enkelt jumpsuit faktisk også kan styles på rigtig mange forskellige måder?

Et eksempel er blazeren, som vi nævnte ovenfor. Med en blazer gør du din buksedragt mere formel og elegant. Hvis du til gengæld kombinerer buksedragten med en blød striktrøje, skaber du et mere hyggeligt og hverdagsagtigt look. Se vores lækre striktrøjer her.