Privatlivs politik

Beskyttelse af persondata
Du skal kunne stole på, at dine persondata opbevares sikkert og ansvarligt hos os (b.young.com by DK Company).
Persondata deles desuden kun indenfor DK Company A/S (inkl. datterselskaber) og vi videregiver ikke dine persondata til 3. part, medmindre at vi lovgivningsmæssigt er forpligtiget til det eller at du på anden vis accepterer dette. Vi indsamler desuden heller ikke persondata nogle steder, uden at du selv har opgivet disse ifm. afgivelse af ordrer, kundeundersøgelser e.l., og ingen af de persondata vi indsamler om dig, er følsomme.

Herunder kan du læse mere om hvordan vi indsamler persondata, hvorledes vi opbevarer dem og ikke mindst hvordan du kan få indsigt i og/eller tilbagekalde netop dine persondata.

Sådan bruger vi dine persondata
De oplysninger du afgiver, bruger vi hovedsageligt for at kunne overholde aftaler med dig. Dette kunne eksempelvis være ifm. at vi på din opfordring skal kunne sende dig nyhedsbreve eller sms'er, at vi skal kunne sende dine bestilte varer til den korrekte adresse o.l.

Vi indsamler oplysninger til brug for:
-  levering af varer (indsamlingen sker for at opfylde en aftale med dig)
-  udsendelse af nyhedsbreve, og anden markedsføring (kun med dit samtykke) 
-  analyse og statistik da vi har en væsentlig interesse i at kende vores kunder bedst muligt, og for at sikre at du og andre kunder får en så god oplevelse på byoung.com som muligt
-  sikkerhedsforhold da vi har en væsentlig interesse i, at det er sikkert at anvende byoung.com, og fordi vi så kan efterforske eventuelt misbrug

Vi opbevarer dine persondata i en periode på fem (5) år, medmindre at andet er angivet. Hvor vi behandler dine oplysninger på baggrund af dit samtykke, opbevarer vi dog kun oplysningerne indtil du måtte tilbagekalde dit samtykke. Ift. sidstnævnte beholder dine informationer indtil a) du fortryder din tilmelding, b) du gør indsigelser imod at vi bruger dine data eller c) vi ikke har brugt dine informationer indenfor de seneste 12 måneder.

Kontakt os endelig, hvis:
- du er i tvivl, om hvilke informationer vi har indsamlet om dig
- du ønsker, de om dig indsamlede informationer rettet
- du ønsker, de om dig indsamlede informationer slettet
- du ønsker, at modsætte dig direkte markedsføring eller gøre indsigelse imod vores behandling af dine persondata baseret på nogle særlige forhold eller din specifikke situation
-du ønsker, at vi begrænser brug af de indsamlede informationer til kun ren opbevaring (begrænset brug af persondata)
- du ønsker, de om dig indsamlede informationer overført i et struktureret, almindeligt og maskinlæsbart format til dig selv eller en 3. part

Vores kontaktinformationer finder du under afsnittet ”Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?”.

Når vi behandler dine persondata er ovenstående desuden også dine rettigheder.

For din sikkerhed vil vi, når at du kontakter os bl.a. ifm. indsigelser, bede dig oplyse en eller flere personlige informationer for at kunne verificere, at du er dig.

Ønsker du at modsætte dig direkte markedsføring via e-mail, så behøver du ikke at kontakte os, da du blot kan følge anvisningen i den enkelte markedsføringsmail.

Hvor og hvordan vi opbevarer dine oplysninger
Vi opbevarer dine persondata sikkert og fortroligt på servere i kontrollerede faciliteter indenfor Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?
Medmindre at vi oplyser andet ifm. indsamlingen af dine persondata, så er vi, den dataansvarlige, på byoung.com:
DK Company A/S
La Cours Vej 6
DK-7430 Ikast
CVR 24431118
Telefon: +45 7030 5500
E-mail:
[email protected] / 7030 5503



Alle persondata er vi ansvarlige for iht. gældende lov om databeskyttelse. 

Klagevejledning
Hvis du mener, at DK Company A/S behandler dine oplysninger på en ukorrekt måde, så kontakt os meget gerne (find vores kontaktinformationer i afsnittet herover). Du har selvfølgelig også mulighed for at klage over behandlingen af dine oplysninger eller anden data vedrørende dig ved at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, DK-1300 København K eller 
www.datatilsynet.dk.

Ændringer og opdateringer
Blandt andet på grund af den hastige ændring på internettet, af lovgivningen samt måden hvorpå vi håndterer dine persondata, kan dette blive nødvendigt eller passende at vi foretager ændringer i denne persondatapolitik. Såfremt vi foretager væsentlige ændringer i politikken vil vi gøre opmærksom på dette på byoung.com og ved henvendelse til den e-mailadresse, vi har registreret på dig. 

Denne side er senest opdateret oktober, 2018.

 

COOKIES

På byoung.com indsamler vi oplysninger på to måder:
-Ved brug af cookies (mere om cookies i næste afsnit)
-Ved at du selv afgiver oplysninger eksempelvis som et led i tilmeldingen til vores nyhedsbrev

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer for at kunne genkende denne enhed ved tilbagevendende besøg.

Stort set alle hjemmesider benytter cookies, også banker, skattemyndigheder m.fl., da cookies hjælper til at forbedre brugeroplevelsen. Dette kunne eksempelvis være ifm. at du ønsker specifikke brugerindstillinger gemt, hvis du ønsker at bestemte brugernavne og/eller adgangskoder skal huskes o.l.

Cookies lagres automatisk på din computer ifm. dit besøg på byoung.com, og disse sendes imellem din browser (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Opera etc.) og en webserver.

Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, skal du være opmærksom på, at du kan miste noget af den gode funktionalitet der er indbygget på byoung.com. Du kan eksempelvis blive bedt om at indtaste den samme information flere gange i løbet af et eller flere besøg, da vi ikke kan gemme dine informationer uden at benytte cookies.

Ønsker du ikke at der skal lagres cookies på din computer fra os eller andre hjemmesider, så kan du let slette eksisterende cookies. Benytter du en PC med en nyere browser, så kan dette gøres vha. genvejstasterne CTRL+SHIFT+DELETE.

Virker genvejstasterne ikke eller bruger du en MAC, så find venligst hjælp vha. en af følgende links alt efter hvilken browser du benytter. 
-
Internet Explorer
-
Microsoft Edge
-
Mozilla Firefox
-
Google Chrome
-
Opera
-
Safari og iOS enheder
-
Android
-
Windows 7 (telefoner)


Cookies på byoung.com
For at kunne føre demografiske og brugerrelaterede statistikker over de besøgende på byoung.com, så bruger vi cookies. Således får vi altså også mulighed for at tilpasse indhold specifikt til dine og andre brugeres interesser.

Vi bruger bl.a. såkaldte førsteparts cookies – altså cookies websitet selv sætter. Dette er bl.a. cookies der holder styr på/husker varerne i din indkøbskurv, cookies der husker dit navn, adresse etc., således at du ikke skal indtaste disse på ny hver gang du handler o.l., hvilket giver dig en bedre og mere smidig brugeroplevelse.

Tredjeparts cookies
For at kunne give dig den bedste brugeroplevelse og ikke mindst for at kun eksponere dig for så relevant indhold som overhovedet muligt, så bruger vi følgende udvalgte tredjeparts cookies.
- Raptor cookies bruges ift. at kunne spore på brugeradfærd, hvilket bl.a. giver mulighed for at eksponere dig for så relevant indhold som muligt på hjemmesiden og på e-mail. Sidstnævnte dog kun hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev.


Cloudflare cookies bruges til at identificere individuelle brugere bag delte IP-adresser for at kunne tilføre sikkerhedsindstillinger på brugerniveau – dette kunne eksempelvis være ifm. et besøg på en cafe, hvor du deler IP adresse med de andre gæster, men hvor din computer/tablet/telefon genkendes af Cloudflare cookies og at du dermed ikke skal bekræfte passwords e.l. Cloudfare cookies reagerer ikke på bruger ID’s i din browser og der lagres ingen persondata.

Bing cookies bruges for at bedre kunne målrette annoncer med relevant indhold i Microsofts annoncenetværk. Her indsamles desuden ingen persondata.

Google cookies bruges ifm. at kunne analysere på brugeradfærd i Googles analyseværktøj, Google Analytics, eller ifm. mere relevant markedsføring i Googles søgemaskine. Selvom vi registrerer din IP-adresse anonymiseres denne, inden den sendes til Google. Du kan læse mere om hvilke cookies der bruges til Google Analytics og hvilken levetid de har på dette 
Developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage . Du har mulighed for at fravælge Google Analytics ved at installere dette lille browser add-on: Tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Doubleclick cookies bruges for at forbedre og målrette markedsføring ved at bl.a. kunne vise relevante varer, forbedre rapportering af kampagne aktivitet og for at forhindre, at du ser den samme annonce flere gange.


Facebook cookies bruges for at kunne levere og målrette relevante annoncer samt for at vi bedre kan analysere på effektiviteten af vores Facebook markedsføring sammenholdt med andre annonceringstjenester 

Vil du ikke have, at Facebook, Google og andre af vores samarbejdspartnere må indsamle data om din adfærd, så kan du vælge at afvise disses cookies i din browser. Dette kan gøres via denne side: Youronlinechoices.com

Pixels
Vi benytter Facebook pixel for at kunne registrere handlinger såsom oplagt interesse for kategorier og produkter eller når køb gennemføres. Dette gør os i stand til at kunne identificere og optimere vores Facebook markedsføring ved bl.a. at vise dig det mest relevante indhold ift. dine interesser.


FORBEHOLD

Alle aftaler på byoung.com indgås på dansk og med DK Company Online A/S.
Der tages forbehold for prisfejl.